De leukste teenringen online!

Veelgestelde vragen

Bestellen

Producten

Uitleg materialen

Bestellen

Ruilen en retourneren

Elke bestelling mag binnen 14 dagen na ontvangst worden geruild of worden geretourneerd met ontvangst van het aankoopbedrag en verzendkosten van de heenzending en ontbinding van de overeenkomst, mits de verpakking nog gesloten is. Dit om hygiënische redenen.

Om artikelen te ruilen of te retourneren vragen wij u een RMA-formulier in te vullen. Deze kunt u vinden onder 'mijn account'. Hier vult u de producten in die u wilt retourneren.

Alleen gesloten verpakkingen kunnen worden geretourneerd. Het product wordt geleverd in een doorzichtige verpakking, waardoor het product goed zichtbaar is. Indien de sealing is verbroken, kan het product niet worden geretourneerd ivm de hygiëne.

Producten die worden geretourneerd, kunnen in de originele enveloppe worden teruggezonden. Daarvoor kan op de enveloppe de aanduiding "retour afzender" worden vermeld. Op die manier bent u geen portokosten verschuldigd. Indien u de producten in een aparte enveloppe retour wilt zenden, bent u wel portokosten verschuldigd. Voor de adresgegeven wordt verwezen naar het kopje "klantenservice".

Zodra wij de retour hebben ontvangen, zal deze worden behandeld. Per omgaande zal dan het bedrag als accountsaldo worden opgenomen, het product worden omgeruild dan wel het bedrag worden teruggestort.

Verzendkosten

Bij een bestelbedrag onder de € 15.00 betaalt u € 2.50 verzendkosten. Bij een bestelbedrag boven de € 15.00 betaalt u geen verzendkosten. Er zijn geen andere bijkomende kosten.

Levering

Je bestelling wordt verstuurd na ontvangst van de betaling op dezelfde werkdag. De verzending geschiedt met PostNL, voorheen TNT post. In de meeste gevallen wordt de bestelling de volgende werkdag geleverd. Dit is afhankelijk van de bezorging door PostNL. Verzending naar België duurt ongeveer 3 werkdagen.

Mocht een artikel onverhoopt niet voorradig zijn, zullen wij contact met u opnemen en kunt u eventueel de overeenkomst ontbinden of een ander artikel uitzoeken.

Verzending via rembours

De bestelling wordt de volgende werkdag bezorgd door de postbode. Je betaald de postbode pas bij aflevering. De extra administratie- en verzendkosten a € 18.35 komen voor rekening van de klant. Deze extra kosten dienen wel vooruit te worden betaald. Rembourszending is alleen mogelijk binnen Nederland.

Betaling

Bij Teenringen.nl kun je betalen met: iDEAL, creditcard, VVV cadeaubonnen, bitcoins, rembours en via overboeking. Buitenlandse betaalmethodes: Bancontact/mister cash, SOFORT banking en belfius direct net.

Betalingen bij Teenringen.nl lopen via Mollie, een betrouwbare partner van formaat.

Accountsaldo

Bij iedere aankoop via Teenringen.nl bouw je 10% accountsaldo op over het bedrag van de gekochte producten, die je bij je volgende aankoop weer kunt inwisselen. Het accountsaldo kun je gebruiken bij je volgende aankoop. Het opgebouwde bedrag is niet inwisselbaar tegen contanten en maximaal 365 dagen houdbaar.

Producten

Aanbiedingen

Aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt, op=op!

Niet leverbaar

Wij streven ernaar onze voorraad zoveel mogelijk up to date te houden. Onverhoopt kan het toch voorkomen dat het bestelde product niet voorradig is, wij nemen dan contact met je op.

Prijzen

De prijzen van alle producten zijn inclusief BTW en andere belastingen.

Garantie

Teenringen.nl levert uitsluitend producten van goede kwaliteit. Mocht er toch een defect aan je piercing ontstaan buiten je schuld om en bij normaal gebruik kun je gebruik maken van de wettelijke garantie.

Klachten

Heeft u een klacht? Dan kunt u deze kenbaar maken door het contactformulier in te vullen bij klantenservice. Vermeld daarbij duidelijk uw naam en ordernummer. We zullen binnen 3 werkdagen contact met u opnemen.

 

Kleuren steentjes

In veel oorbellen zit een zirkonia of kristal. Alle kleuren hebben een naam, deze naam correspondeert met de kleur zoals hieronder is weergegeven:

Kleuren steentjes

Uitleg materialen

Algemeen

De meeste teenringen zijn gemaakt voor chirurgisch staal, dit is het meest gebruikte materiaal. Indien er een allergie of overgevoeligheid voor dit materiaal bestaat, kan worden gekozen voor titanium, bioflex of bioplast.

Andere materialen die gebruikt worden voor teenringen zijn:

 

Zwart staal

Zwart staal is van chirurgisch staal, die in een PVD-proces een coating krijgt. Het laagje is extreem bestand tegen krassen.

 

Titanium

Het titanium dat voor teenringen wordt gebruikt komt precies overeen met de Europese nikkelrichtlijn van 2001 voor uitgangsdoordringende piercings en het is ook uitstekend geschikt voor het eerste gebruik. Het is biocompatibel en kan in vele kleuren geanodiseerd worden.

Acryl

Wanneer acryl in spiritus wordt gedoopt kan het mat of poreus worden. UV-ACRYL-sieraden mogen alleen in genezen toestand gebruikt worden. Acryl kan beter niet gebruikt worden in vers opgerekte teenringen.